Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & εντατικής λιανικής

Μία πλήρης και ολοκληρωμένη διαχείριση επιχειρήσεων τόσο στο χώρο της εστίασης όσο και στο χώρο της εντατικής λιανικής είναι σήμερα διαθέσιμη μετά από την online διασύνδεση των εφαρμογών Soft1 και ICG Software FrontRest και FrontRetail αντίστοιχα.

Έτσι, οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων εστίασης και εντατικής λιανικής κάθε μεγέθους μπορούν να καλυφθούν ολοκληρωμένα και ενιαία, τόσο στις front office απαιτήσεις (σύστημα loyalty, ηλεκτρονικό συρτάρι ασφαλείας, σύνδεση με πλήθος συσκευών κλπ) όσο και στο back office (παρακολούθηση αποθήκης, συνταγών, αγορών, λογιστικής κλπ).

Οι νέες λύσεις προέκυψαν από τη συνεργασία των εταιριών Syzefxis και Trias Retail Systems. Η εταιρία Syzefxis, από τους κορυφαίους συνεργάτες της SoftOne, αξιοποίησε τη μεγάλη εμπειρία της στην ανάπτυξη ειδικών λύσεων στην πλατφόρμα της εφαρμογής Soft1 κατά τη συνεργασία της με την εταιρία Trias Retail System για την ανάπτυξη των νέων λύσεων. Η Trias Retail System αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις εφαρμογές ICG Software στην Ελλάδα και διαθέτει από το 2004 μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων σε καταστήματα με αυξημένη κίνηση πελατών όπως καταστήματα και αλυσίδες εστίασης, ένδυσης, υπόδησης, supermarket, mini market κλπ.

Η συνεργασία Syzefxis & Trial Retails Systems συνεχίζεται για τη σταδιακή παρουσίαση μίας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων για την εστίαση και την εντατική λιανική που θα αξιοποιούν τις τεχνολογίες και τη λειτουργικότητα του Soft1 και θα συλλειτουργούν με αυτό.